Stichting Opkikker gaat samenwerken met Stichting Droomdag

ALMERE • Wo 15 januari 2020 | 9:17 • Woensdag 15 januari 2020 | 9:17

De Almeerse stichting Opkikker gaat samenwerken met Stichting Droomdag. Zaterdag ondertekenen de twee stichtingen een samenwerkingscontract. De twee organisaties willen zich samen in gaan zetten voor gezinnen met een doodzieke ouder.

Stichting Opkikker organiseert al jaren zogenoemde Opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen. De Almeerse stichting wil haar organisatiekracht in gaan zetten om Stichting Droomdag te helpen bij het organiseren van Droomdagen. Die zijn erop gericht om gezinnen waarvan een ouder levensbedreigend ziek is, een fantastische dag te bezorgen.

Nederland telt vele stichtingen, maar voor deze doelgroep bleek nog weinig te worden gedaan, laat Stichting Opkikker in een persbericht weten. De samenwerking is erop gericht om de krachten van de organisaties te bundelen en zo zoveel mogelijk gezinnen te helpen.

Tijdens eerdere Opkikkerdagen is er al een proef geweest tussen de twee stichtingen. Gezinnen die in aanmerking kwamen voor een Droomdag, konden dan tijdens een Opkikkerdag aanhaken. Die samenwerking is zo goed bevallen dat de organisaties besloten hebben om nu officieel samen in zee te gaan om aparte Droomdagen te kunnen organiseren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel