Weer omrijden voor werkzaamheden Nagelerstraat

EMMELOORD • Zo 9 februari 2020 | 20:04 • Zondag 9 februari 2020 | 20:04

Verkeer in Emmeloord krijgt vanaf maandag opnieuw te maken met een gedeeltelijke afsluiting van de Nagelerstraat. Het eerste deel van de belangrijke verbindingsweg tussen het centrum en het bedrijventerrein werd onlangs al heringericht. Vanaf maandag gaat de kruising bij de Lidl op de schop. De weg blijft hiervoor tot eind april dicht.

De veelgebruikte afslag naar de winkels aan de Zuiderkade wordt veiliger gemaakt en er wordt gezorgd dat het verkeer beter kan doorstromen. Voor een rotonde bleek op deze locatie geen plaats te zijn. In plaats daarvan wordt de wachtruimte tussen de rijbanen breder en komt er een verkeersdrempel. In verband met de werkzaamheden wordt ook de Baardmezenstraat deels afgesloten.

Autoverkeer wordt omgeleid via de Bouwerskamp en Nijverheidsstraat. Fietsers en voetgangers vanuit de Zuidert kunnen nog steeds via de Nagelerstraat de Lidl en andere winkels aan de Zuiderkade bereiken. Autoverkeer richting de Lidl kan via de oostkant rijden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel