Deze week grote hinder op spoor tussen Weesp en Naarden-Bussum

FLEVOLAND • Zo 16 februari 2020 | 18:48 • Zondag 16 februari 2020 | 18:48

Deze week wordt er gewerkt aan de bovenleiding tussen Weesp en Naarden-Bussum. Daarom rijden er bussen in plaats van treinen. Dat heeft ook gevolgen voor Sprinters die normaal gesproken rijden tussen Almere en stations als Naarden-Bussum, Hilversum en Utrecht.

Reizigers naar de kleinere stations moeten een stuk met de bus afleggen, naar Utrecht bestaat er een snellere Intercity-verbinding via Amsterdam Zuid.

De internationale trein tussen Amsterdam en Berlijn heeft ook last van de werkzaamheden. Er wordt een alternatieve route gereden via de Hanzelijn, met een stop in Zwolle.

Tijdens de werkzaamheden gaat de spooraannemer van ProRail de paal-balkbevestiging aan de portalen van de bovenleiding vervangen. Het gaat in totaal om 115 bevestigingen.

De NS adviseert reizigers voor vertrek goed naar de laatste ontwikkelingen te kijken en altijd via de app of website een reisadvies op te vragen. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel