Pannenkoeken afhalen met de auto

LELYSTAD • Za 21 maart 2020 | 13:45 • Zaterdag 21 maart 2020 | 13:45

De horeca is zwaar getroffen door de coronamaatregelen. Alle restaurants en lunchrooms hebben hun deuren moeten sluiten, maar afhalen en bezorgen mag nog wel. Voor een aantal horeca-ondernemers reden om van hun vaste bedrijfsvoering af te stappen om toch nog wat omzet te kunnen draaien. Zo opende een ondernemer in Lelystad de afgelopen week het eerste Flevolandse 'drive-through-pannenkoekenrestaurant'.

''Gezien de omstandigheden moet je handelen en dat hebben we gedaan.''

— Michel van Oostrum, De Polderpannenkoek

Een afhaalrestaurant voor hamburgers, dat is al jaren een begrip. Maar pannenkoeken afhalen met de auto, dat klinkt nieuw. “Ik kan wel heel stoer zeggen dat ik het zelf heb bedacht, maar dat is niet zo”, legt Michel van Oostrum van De Polderpannenkoek uit.

“Ik kreeg een bericht van een facebookvriend, die elders in het land ook een pannenkoekenrestaurant heeft. Hij was begonnen met een drive-through. Gezien de omstandigheden moet je handelen en dat hebben we gedaan.”

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel