Paddenstoelenkwekerij krijgt snel geld uit noodfonds

LELYSTAD • Di 31 maart 2020 | 14:06 • Dinsdag 31 maart 2020 | 14:06

Paddenstoelenkwekerij Mycophilia in Lelystad maakt als een van de eersten in Nederland gebruik van het noodpakket voor ondernemers van het kabinet. "Ik heb weer hoop. En voorlopig weer de rust om te ondernemen", zegt eigenaar Wouter Hassing.

De maatregelen rondom corona kwamen bij hem aan als een mokerslag. "Door het sluiten van restaurants en het verbod op evenementen kwam de continuïteit van mijn bedrijf van de ene op de andere dag in gevaar. Ik trok aan de bel en het resultaat is dat verschillende partijen er binnen twee weken voor zorgden dat mijn bedrijf weer toekomst heeft."

De ondernemer maakt gebruik van de verruimde borgstelling midden- en kleinbedrijf, de BMKB. Hassing heeft assistentie ingeroepen van een advocatenkantoor. Door snel en goed samen te werken met Rabobank Flevoland, Zelfstandigenloket Flevoland, MKB Doorgaan.nl en de accountant kon er snel wat geregeld worden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel