Saamhorigheid na brand De Triangel

LELYSTAD • Wo 1 april 2020 | 21:41 • Woensdag 1 april 2020 | 21:41

Burgemeester Adema van Lelystad en schooldirecteur Aalbers van De Triangel prijzen de inzet en saamhorigheid van de leerkrachten, leerlingen en hun ouders na de brand. De school brandde een week geleden tot de grond toe af.

Ina Adema schrijft dat ze met de gedupeerden meevoelt. "Jullie hebben een dubbele tegenslag te verwerken. Allereerst was de Triangel dicht vanwege het coronavirus, daarna ging jullie geliefde schoolgebouw in vlammen op. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte met het verdriet." Schooldirecteur Aalbers laat weten trots te zijn op alle inspanningen die in deze crisistijd door het schoolteam en de ouders worden gedaan om het onderwijs zo goed mogelijk vorm te geven.

Adema was blij met het initiatief van Rianne Rijnbeek, die de leerlingen opriep om tekeningen en kaarten te maken voor de juffen en meesters van de school. "Als het verdriet een plek heeft gekregen, richt dan de energie op de toekomst van de school. De Triangel is niet voor niets een muziekinstrument. Er zit muziek in deze school", aldus burgemeester Adema.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel