Onderwijsbedrijven klappen voor docenten

FLEVOLAND • Vr 3 april 2020 | 20:30 • Vrijdag 3 april 2020 | 20:30

De onderwijsbedrijven Metafoor Onderwijs uit Almere en de Lelystadse IVIO Groep deden vrijdagmiddag mee aan een digitale klapactie om onderwijzers te bedanken. Dat laten de bedrijven weten.

Volgens Peter Schwank van initiatiefnemer Metafoor Onderwijs spannen docenten zich als geen ander in om ook in deze tijd de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen. Daarom gingen vanuit allerlei hoeken van de wereld de handjes op elkaar voor docenten en overig onderwijzend personeel. Dat gebeurde via Zoom, een populaire videoconferentie-app.

"Twee weken geleden is er in Nederland massaal geklapt voor onze zorghelden. Een mooi en welverdiend initiatief", zegt Bas van Klompenburg van IVIO. "Naast onze zorghelden verdienen ook politieagenten, buschauffeurs, vuilnismannen, luchtvaartpersoneel en alle andere personen met vitale beroepen lof voor het draaiend houden van Nederland tijdens de coronacrisis."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel