Twaalf boetes uitgedeeld voor groepsvorming

LELYSTAD • Di 14 april 2020 | 18:58 • Dinsdag 14 april 2020 | 18:58

Stadstoezicht in Lelystad heeft tijdens het paasweekend twaalf boetes uitgedeeld voor groepsvorming. Op verschillende plekken stonden grote groepen mensen.

De gemeente meldt dat het ging om groepen bij basisschool de Driemaster en in de omgeving van Atolplaza en de Waddenlaan. Daarnaast stonden er veel mensen bij de voetbalvelden van Unicum en SVL. Naast de twaalf boetes zijn er ook verschillende officiële waarschuwingen gegeven.

De gemeente meldt dat het paasweekend rustig verlopen is, buiten de zaterdagmiddagdrukte bij Palazzo. Bij de woonboulevard was het zo druk dat mensen geen 1,5 meter afstand meer konden houden. Daarop hebben buitengewone opsporingsambtenaars beide ingangen van het terrein tijdelijk afgesloten. Tweede Paasdag was het er een stuk rustiger, aldus de gemeente.

Boetes in andere Flevolandse gemeenten
In Almere zijn door Stadstoezicht en de politie in totaal 37 boetes uitgedeeld. In Zeewolde, Dronten, Urk en Noordoostpolder zijn geen mensen op de bon geslingerd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel