Regio Flevoland staat stevig op de logistieke kaart

FLEVOLAND • Do 23 april 2020 | 15:31 • Donderdag 23 april 2020 | 15:31

De driehoek Almere-Lelystad-Zeewolde is derde geworden in de jaarlijkse nationale logistieke hotspot-verkiezing. Dat meldt de gemeente Lelystad. Volgens Janneke Sparreboom, wethouder economische zaken in Lelystad, staat de regio Flevoland hiermee stevig op de logistieke kaart van Nederland.

De verkiezing is een initiatief van Logistiek.nl, die na een enquête onder 33 logistieke experts de winnaars bekend heeft gemaakt. Tilburg-Waalwijk stond voor het tweede jaar op rij bovenaan. De tweede plaats ging naar West-Brabant. Voor het eerst in de geschiedenis van de verkiezing behoorde Venlo-Venray niet tot de winnaars.

De top-3 notering voelt voor wethouder Sparreboom als erkenning. De ligging, aanwezige ruimte, goede verbindingen en onderlinge samenwerking leiden tot resultaat, aldus Sparreboom. "We zijn trots op deze derde plek. Overheid, onderwijs en bedrijfsleven werken hier nauw samen. Daar gaat het om in de logistiek."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel