Wijk uren afgezet na nieuwe meldingen van schoten, niemand aangehouden

ALMERE • Wo 6 mei 2020 | 12:01 • Woensdag 6 mei 2020 | 12:01

Een deel van de Almeerse Kruidenwijk is woensdag enkele uren afgezet geweest vanwege een politieactie. Na meerdere meldingen over schoten in de omgeving van de Melkdistelstraat gingen agenten rond 11:30 uur op onderzoek uit. In de straten waren veel politieauto's te zien. Ook hing er langdurig een politiehelikopter boven de wijk. Inwoners die iets gehoord of gezien hebben werden via Burgernet opgeroepen zich te melden.

Rond 14:00 uur deed een arrestatieteam een inval in een woning. Volgens de politie is er binnen niemand aangetroffen. De actie werd daarna beëindigd. Het is nog onduidelijk of er woensdagmorgen werkelijk in de buurt geschoten is. Volgens de politie werd besloten tot inval na een verklaring van een getuige.

Derde incident op rij
In de Melkdistelstraat is de afgelopen dagen twee keer op een woning geschoten. In verband daarmee is de woning op last van de burgemeester gesloten. Ook een woning aan het Freyaplantsoen werd dinsdag gesloten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel