Coronafonds Oude en Nieuwe Land goed gebruikt

NOORDOOSTPOLDER • Vr 22 mei 2020 | 14:56 • Vrijdag 22 mei 2020 | 14:56

Het coronafonds van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land uit Noordoostpolder wordt goed gebruikt. Dat meldt voorzitter Jos Becker enthousiast. Diverse lokale activiteiten worden betaald uit dit fonds van de zorgvereniging.

Verschillende initiatiefnemers hebben zich bij het fonds gemeld. Zowel vrijwilligers en coördinatoren van de vereniging als inwoners weten de vereniging te vinden voor hun ideeën of plannen. Zo is er bijvoorbeeld een buurtbingo in Emmeloord georganiseerd. Ook zijn er bloemen uitgedeeld in de Noordoostpolder. Inmiddels is er een actie opgezet waarbij er mondkapjes worden uitgedeeld aan mensen in de bijstand.

Het fonds is gevuld met gelden van geplande activiteiten die niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Dat geld wordt nu besteed aan verbindende activiteiten. In het fonds zit 5.000 euro. Initiatiefnemers kunnen aanspraak maken op maximaal 500 euro.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel