De hele zomer dans, muziek, theater, comedy en films in Ally’s Drive-in

ALMERE • Di 26 mei 2020 | 16:19 • Dinsdag 26 mei 2020 | 16:19

Een aantal jonge ondernemers is bezig met een drive-in-theater langs het Spoorbaanpad in Almere. Dat laat Stichting Almere Film weten. Als de vergunning rond komt, zal Ally’s Drive-in de hele zomer dans, muziek, theater, comedy en films vertonen.

Volgens de initiatiefnemers is het een Amerikaans concept, maar nu uitgevoerd in Almere. Een bioscoop in de buitenlucht waar je vanuit je eigen auto op groot scherm naar een film kijkt. De films worden na zonsondergang vertoond. Er wordt ook een podium bij het scherm gebouwd. Daarop worden de overige voorstellingen vertoond.

De drive-in-bioscoop zit nog in het vergunningstraject. Volgens Stichting Almeerse Film denkt de gemeente hard mee om de plannen te realiseren. Het theater wordt deels gefinancierd vanuit het Cultuurfonds Almere. De organisatie hoopt dat het snel rond komt en dat het zomertheater op 12 juni open gaat.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel