Jong ondernemersstel krijgt vliegende start door corona

ALMERE • Di 26 mei 2020 | 17:32 • Dinsdag 26 mei 2020 | 17:32

De coronacrisis heeft het jonge ondernemersstel Bas Tijssen en Gabrielle Huijgen uit Almere een flinke zet in de rug gegeven. In januari namen ze de schoonmaakgroothandel van de vader van Bas over. Net van school wilden de twee de zaak CleanDirect nieuw leven inblazen.

Door de coronacrisis nam de vraag naar schoonmaakartikelen enorm toe. Daar hebben ze natuurlijk op ingespeeld. “Maar we konden natuurlijk niet alles leveren. En hoe je daarmee dan omgaat richting klant en leverancier, dat leer je snel”, aldus Bas.

“We hebben de website vernieuwd en het assortiment verkleind en aantrekkelijker gemaakt. En ingezet op goed contact met de klanten, dat werpt nu zijn vruchten af”, aldus Gabrielle. De twee hadden door de grote vraag snel grote winsten kunnen boeken, maar hebben dat niet gedaan. "We zijn niet gegaan voor het snelle geld, want we willen een langdurige relatie met onze klanten", aldus Bas.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel