Aviodrome: "We zijn goed voorbereid"

LELYSTAD • Do 28 mei 2020 | 16:01 • Donderdag 28 mei 2020 | 16:01

General Manager Serena van Kammen van het Aviodrome in Lelystad verheugt zich op de terugkeer van bezoekers in het luchtvaartmuseum: "We zijn goed voorbereid." Maandag mag het museum weer open na wekenlange sluiting vanwege corona. Van Kammen laat weten dat al honderden mensen gereserveerd hebben om het museum die dag te bezoeken.

Maandag zijn er maximaal 750 bezoekers welkom in het luchtvaartmuseum. Dat is de helft van het normale aantal bezoekers. Er moet vooraf gereserveerd worden en bezoekers moeten een verplichte looproute volgen. Er zijn overal mogelijkheden bijgekomen om handen te wassen en crowdmanagers zien erop toe dat de 1,5-meter afstand gewaarborgd wordt. Ook is de winkel verplaatst, omdat het anders in de centrale hal te druk werd.

Voor sommige bezienswaardigheden, zoals de Boeing, gelden extra regels; daar mogen bijvoorbeeld maar vier gezinnen per keer in.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel