Borden, kopjes en stoelen uit kerk te koop

BIDDINGHUIZEN • Ma 1 juni 2020 | 15:31 • Maandag 1 juni 2020 | 15:31

Keukeninventaris en meubilair uit kerkcentrum de Voorhof in Biddinghuizen staat te koop. "We gaan kleiner 'wonen', hierdoor kunnen we niet alles meenemen naar onze nieuwe kerkzaal", schrijft de Protestantse Gemeente op haar website.

De kerk heeft een terugloop in het aantal leden, daardoor was blijven in de huidige kerk niet meer mogelijk. De gemeente verhuist naar een ander gedeelte van het centrum. Daar gaat ook de katholieke kerk haar vieringen houden.

Er wordt vooral keukeninventaris te koop aangeboden. Onder andere glazen, borden, kopjes, schalen en bestek. "Handig voor een (bedrijfs)kantine, of als je voorraad wilt hebben bij veel gasten," zegt Claudia Boelens van het College van Kerkrentmeesters. Ook de gekleurde stoelen uit de kerkzaal zijn te koop. "Die zijn stapelbaar en kunnen per kleur worden gekocht," vertelt Claudia.

De spullen worden in kavels aangeboden en er kan tot en met 5 juni op geboden worden. De opbrengst van de verkoop van deze goederen komt ten goede aan de verbouwing van de nieuwe kerkzaal..

Zodra de verhuizing rond is, wordt De Voorhof afgebroken en begint de bouw van een multifunctioneel gebouw op die plek. Dat moet in het najaar van 2021 staan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel