Provincie op zoek naar dader opvallende afvaldumping

DRONTEN • Di 9 juni 2020 | 15:28 • Dinsdag 9 juni 2020 | 15:28

De Provincie Flevoland is op zoek naar de dader van een bijzondere afvaldumping bij Dronten. Op dinsdag 2 juni vond een toezichthouder de berg afval op de plek waar de Biddingweg aansluit op het onverharde pad richting de loswal bij de Hogevaart. De berg bevatte onder meer knalgele muurverf en een paar schoenen in maat 46.

Verder lagen er een klauwhamer met een naam erop, een zwarte gereedschapskoffer en twee zwarte plastic krukjes. Ook lagen er meerdere boodschappentassen van de Action en een roze plastic krat met andere blikken verf. Volgens de provincie is het net alsof iemand zijn schuur heeft opgeruimd, maar niet de moeite heeft genomen om het afval netjes naar een afvalinzamelpunt te brengen.

De provincie benadrukt dat afvaldumpingen onwenselijk zijn en dat het afval schadelijk voor het milieu is. Daarom wordt er nu gezocht naar mensen die iets gezien hebben, voorwerpen herkennen of andere informatie kunnen geven.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel