Landelijke campagne om provincie te promoten

FLEVOLAND • Do 25 juni 2020 | 14:31 • Donderdag 25 juni 2020 | 14:31

'Flevoland, Duidelijk anders', dat is de naam van de nationale campagne dat Visit Flevoland is gestart om het bezoek in de provincie voor een vakantie of een dagje uit extra te stimuleren. Er wordt onder meer geadverteerd in paginagrote magazines van landelijke dagbladen.

In de campagne wordt benadrukt dat Flevoland ruim is opgezet en er dus ruimte is. "We weten dat we met beelden van de wilde poldernatuur, de weidse wateren, de grootse architectuur en Land Art mensen verbazen. De boodschap ‘Flevoland heeft en geeft je ruimte’ nodigt uit het gevoel - wat de ruimte van Flevoland met je doet - zelf te ervaren", vertelt Rinkje Tromp van Visit Flevoland.

Op de website wordt een overzicht getoond van "al die duidelijk andere plekjes en activiteiten van Flevoland", aldus Tromp. De campagne van Visit Flevoland en deelname in de #hiermoetjezijn-campagne moeten de vrijetijdssector in de provincie een impuls geven.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel