Ouders Universum denken mee over rapport kind

ALMERE • Di 30 juni 2020 | 14:06 • Dinsdag 30 juni 2020 | 14:06

Als ouder meedenken over het rapport van je kind. Dat kon dit schooljaar op Sterrenschool Het Universum in Almere. Na de afgelopen coronaperiode, waarin ouders ineens moesten helpen bij het thuisonderwijs, wilde de basisschool graag weten hoe ouders aankijken tegen de ontwikkeling van hun kind.

Want de ouders hebben hun kind de afgelopen maanden begeleid en aangestuurd. De input die zij daarover kunnen geven is ontzettend waardevol, aldus directeur Yvonne Penne.

Vragenformulier
Het Universum heeft ouders een formulier opgestuurd, met vragen over hun kind(-eren). Daarnaast zijn er vorige week digitale gesprekken gevoerd met de ouders én de leerlingen. Daarin werd de input van de ouders besproken.

Volgens de directeur lijken de ouders het formulier eerlijk te hebben ingevuld. Zo vulden enkele ouders bijvoorbeeld in dat hun kind moeite had met het aanhouden van de dagplanning of met het focussen op hun schoolwerk.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel