Gemeente wil boze brieven niet meer beantwoorden

ZEEWOLDE • Ma 6 juli 2020 | 14:04 • Maandag 6 juli 2020 | 14:04

Het college van B&W van Zeewolde wil niet meer reageren op boze brieven van de Vereniging van Eigenaren van recreatiepark Horsterwold. De gemeente onderzoekt of er een formele mogelijkheid is om de inkomende post onbeantwoord te laten.

De gemeente en de Vereniging van Eigenaren hebben al jaren een verschil van inzicht over het gebruik van de recreatiewoningen en de handhaving op dat gebruik. De eigenaren sturen geregeld brieven aan de gemeenteraad, maar die geeft de post voor afdoening meestal aan het college van B&W.

In haar meest recente brief beschuldigt de Vereniging van Eigenaren de gemeente van selectief handhaven en vraagt ze de gemeenteraad om een onderzoek in te stellen naar dit 'discriminerende handhavingsbeleid'. De gemeente noemt deze brief 'een samenraapsel van ongefundeerde vermoedens, verdraaide feiten en halve waarheden'.

Toch heeft het college deze brief van de Vereniging van Eigenaren nog beantwoord, en besloten met de opmerking dat de gemeente nog steeds bereid is tot overleg en meedenken over herontwikkeling van het recreatiepark, als de Vereniging van Eigenaren met een initiatief komt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel