Dierenambulance krijgt een tegel in de Walk of Fame

ALMERE • Di 7 juli 2020 | 12:17 • Dinsdag 7 juli 2020 | 12:17

De dierenambulance Midden-Nederland krijgt een tegel in de Walk of Fame van Almere. Het is de 46e tegel die wordt toegevoegd aan de route in het stadscentrum. Daarin wordt het verhaal verteld van Almere, via belangrijke personen of betekenisvolle gebeurtenissen. De tegel komt te liggen in de Citymall op de Citadel, ter hoogte van de schoenenwinkel SACHA en Hifi Klubben.

Ieder jaar wordt een verkiezing gehouden voor een nieuwe tegel. Inwoners kunnen dan stemmen op een persoon of organisatie. Volgens Almere heeft de dierenambulance dit jaar overtuigend gewonnen. Begin september wordt de tegel daadwerkelijk neergelegd. Via een QR code op de tegel kan extra informatie opgevraagd worden.

De plek waar de tegel gelegd wordt

Dit jaar waren het transgenderpad, Almere City Run en de Dierenambulance genomineerd. De tegel die wordt neergelegd heeft betrekking op het jaar 2019. De tegel van 2018 ging naar het Almeers-Amsterdamse kunstenaarscollectief Kamp Seedorf.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel