Cosmeticabedrijf slaat zich door coronacrisis heen

ZEEWOLDE • Ma 13 juli 2020 | 19:33 • Maandag 13 juli 2020 | 19:33

Cosmeticabedrijf Delarange cosmetics uit Zeewolde heeft zich prima door de coronacrisis heengeslagen. De verkopen gaan goed en er is zelfs sprake van uitbreidingsplannen. Dat zegt Paulien Meyberg in de radio-uitzending van Dit is Flevoland. Het van oorsprong Nederlands bedrijf maakt cosmetica, lippenbalsem en medische hulpmiddelen.

De gevolgen van de crisis waren zeker voelbaar voor het bedrijf. Maar ondanks dat iedereen thuiswerkt had men wel de behoefte aan verzorging. Vooral de verkopen in de webshop stegen.

Schakelen in het bedrijf
Meer dan 100 mensen werken in de fabriek bij het bedrijf. Daar moesten ze ook in één keer schakelen. "We werken natuurlijk al erg hygiënisch en dat hebben we verder doorgezet. Verder was het deels thuiswerken, leveranciers waren even niet welkom en afstand houden", zegt Meyberg

Daarmee heeft het bedrijf anders leren werken. "We hebben allemaal geleerd om nieuwe dingen te proberen. Dat heeft ook met thuiswerken te maken. Collega's bereik je anders, je werkt meer of afstand en je leert daardoor anders communiceren."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel