Walibi Holland wederom in de prijzen bij 'pretpark-Oscars'

BIDDINGHUIZEN • Do 16 juli 2020 | 13:28 • Donderdag 16 juli 2020 | 13:28

Walibi Holland sleepte vier awards in de wacht bij de uitreiking van de Diamond Themepark Awards. Dat meldt het pretpark donderdag. Drie van deze 'pretpark-Oscars' waren voor Untamed.

Deze nieuwe achtbaan ging vorig jaar in juli open. Tijdens de uitreiking werd deze attractie uitgeroepen tot 'Beste Nieuwigheid van Europa' en 'Beste Achtbaan van Nederland en België'. Ook ontving de achtbaan een e-Award voor The Making Of: UNTAMED. De vierde award ging naar Halloween Fright Nights, dat net als vorig jaar werd gekroond tot 'Beste Evenement'.

Het was de tiende editie van de Nederlands-Belgische Diamond Themepark Awards. In 21 categorieën werden er verschillende awards uitgereikt aan pretparken en dierentuinen. Naast een vakjury konden ook bezoekers uit heel Europa stemmen op hun favoriete park. De verkiezing kon dit jaar rekenen op meer dan 65.000 stemmen. Dat waren er bijna twintigduizend meer dan vorig jaar.

Dat de nieuwe achtbaan in Walibi liefhebbers heeft, blijkt niet alleen uit de awards. In september vorig jaar vroeg een Tsjech zijn vriendin ten huwelijk in de Untamed.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel