Man door het lint: ramen ingegooid en auto's zwaar beschadigd

URK • Vr 24 juli 2020 | 12:59 • Vrijdag 24 juli 2020 | 12:59

Een 34-jarige man uit Urk heeft vrijdagochtend voor een enorme ravage gezorgd bij een woning aan het Foksdiep op Urk. De man ging daar compleet door het lint. Hij gooide autoruiten en ramen van de woning met bakstenen in. Ook reed hij met een voertuig in op een andere auto die daardoor zwaar beschadigd raakte. De politie heeft de man aangehouden.

De man kreeg zijn woede-uitbarsting volgens de politie vermoedelijk na een ruzie in de relationele sfeer. De aanleiding wordt nog verder onderzocht.

Foto's en filmpjes van het incident werden via sociale media rondgestuurd. Daarop is onder meer te zien dat de man vrijdagochtend ruzie maakt bij een visbedrijf aan de Industrierondweg. Daarna rijdt hij per auto over het fietspad weg.

Waarschijnlijk is de woede-uitbarsting bij het huis aan het Foksdiep daarna gebeurd. Volgens de politie is nog niet bekend of de man onder invloed van drugs en/of alcohol was.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel