Beveiligingsbedrijf van het jaar komt uit Almere

ALMERE • Vr 31 juli 2020 | 17:12 • Vrijdag 31 juli 2020 | 17:12

JMB Groep uit Almere is door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven uitgeroepen tot beveiligingsbedrijf van het jaar. Volgens eigenaar Johan Baljet kreeg JMB Groep de prijs omdat het altijd vooruit denkt en zichzelf altijd probeert te vernieuwen.

Baljet zegt vereerd te zijn met de prijs en voor de medewerkers van het bedrijf is het een kroon op hun werk. JMB Groep beveiligt voornamelijk gebouwen als het stadhuis en het UWV, maar richt zich ook op persoonsbeveiliging.

Het bedrijf kon het tijdens de coronacrisis af zonder noodsteun van de overheid. Er zijn veel zzp’ers in dienst die hard geraakt zouden worden als het werk weg zou vallen. JMB Groep heeft zich voor deze medewerkers extra ingezet. Zo konden zzp’ers aan de slag bij winkelcentra om toezicht te houden op het naleven van de coronamaatregelen. Ook bij de drukbezochte recycleperrons konden de zzp’ers worden ingezet.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel