Almeerder in Noorwegen: gedoe rond coronageval cruiseschip

ALMERE • Di 4 augustus 2020 | 10:32 • Dinsdag 4 augustus 2020 | 10:32

"Een Noors cruiseschip heeft een coronageval niet gemeld." Dat zegt oud-Almeerder Jesper de Horde, die in Noorwegen een bierbrouwerij opzet. Ook heeft de rederij de instanties niet ingelicht. "Dat had wel moeten gebeuren", aldus De Horde. De Noorse rederij begon vorige maand als een van eerste ter wereld weer met varen met cruiseschepen.

In Noorwegen zijn de coronamaatregelen ook versoepeld. "Ook hier neemt het aantal besmettingen weer wat toe, gelukkig zijn er niet veel coronadoden", aldus De Horde.

Hij is nu druk bezig met het maken van recepten voor proefbrouwsels. Die wil hij daar testen om te kijken of ze in de smaak vallen. Het is een volgende stap in het proces om een brouwerij op te zetten.

Ken je een Flevolander in het buitenland? Of kom je zelf uit Flevoland en verblijf je nu in het buitenland? Dan komen we graag in contact. Mailen kan naar rtv@omroepflevoland.nl

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel