Toeristisch magazine moet recreatie een boost geven

DRONTEN • Di 4 augustus 2020 | 16:41 • Dinsdag 4 augustus 2020 | 16:41

Dronten heeft een toeristisch magazine: "Dronten, ontdek het lekker zelf". Met het magazine krijgen toeristen een totaaloverzicht van de recreatieve mogelijkheden in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

De gemeente Dronten en recreatieondernemers uit de drie kernen sloegen de handen in elkaar voor het blad van 48 pagina's. De ondernemers wilden een magazine, zodat ze duidelijk kunnen laten zien wat ze door het jaar heen te bieden hebben. Zo moet het blad ervoor zorgen dat een verblijf in de gemeente Dronten langer gaat duren dan een dag of een weekend. In het magazine valt de zin "Dronten geeft je de ruimte" op. Die vervangt de term "Dronterland", waarvan de gemeente vorige week afscheid nam.

"Dronten, ontdek het lekker zelf" is op papier verkrijgbaar in onder meer horecagelegenheden, het gemeentehuis en De Meerpaal. Het blad is digitaal te lezen via de website van de gemeente Dronten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel