52-jarige man verdacht van ongeluk Ramspolbrug

ENS • Vr 7 augustus 2020 | 11:55 • Vrijdag 7 augustus 2020 | 11:55

De politie heeft een 52-jarige man uit de gemeente Steenwijkerland aangemerkt als verdachte van het ongeluk dat donderdagmiddag plaatsvond op de N50 bij de Ramspolbrug in Noordoostpolder.

De verdachte bestuurde een bestelauto en knalde achterop een wagen waarin vijf mensen uit Dronten zaten. Hij raakte gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. De Drontenaren - drie volwassenen van 38, 66 en 67 en twee kinderen - werden ook naar het ziekenhuis gebracht. Twee van de gewonden moesten door de brandweer uit hun auto worden gehaald.

Het ongeluk gebeurde rond 16:30 uur. Er waren twee personenauto's en een vrachtwagen bij betrokken. Volgens een woordvoerder van de politie ging op het moment van het ongeluk de Ramspolbrug omhoog. De waarschuwingslichten knipperden. Het was druk op de weg en er was sprake van filevorming.

De N50 is enige tijd afgesloten geweest, pas om 21:00 uur werd de weg weer volledig vrijgegeven. De politie vraagt getuigen zich te melden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel