Visserijbeurs Holland Fisheries Event geannuleerd

URK • Wo 19 augustus 2020 | 12:11 • Woensdag 19 augustus 2020 | 12:11

Het Holland Fisheries Event is geannuleerd. Dat heeft de organisatie Stichting Visserijdagen Urk bekendgemaakt. De stichting ziet zich daartoe gedwongen in verband met de recente ontwikkelingen in de binnen- en buitenlandse maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. De elfde editie van de visserijbeurs zou op 2 en 3 oktober plaatsvinden.

"Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die wij kunnen realiseren, blijkt het uiteindelijk gewoon te moeilijk om te garanderen dat we een succesvol evenement kunnen organiseren in een veilige omgeving", zegt Klaas-Jelle Koffeman, voorzitter van Stichting Visserijdagen Urk.

Er wordt nog onderzocht of er misschien een digitale versie van de beurs gehouden kan worden. Daarvoor wordt bijvoorbeeld gedacht aan virtuele presentaties en bijeenkomsten op vrijdag 2 oktober. De eerstvolgende fysieke editie van de tweejaarlijks visserij- en maritieme beurs is op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober 2022.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel