Opnieuw getuigenoproep dodelijke steekpartij

ALMERE • Di 8 september 2020 | 21:53 • Dinsdag 8 september 2020 | 21:53

Eén getuige van een dodelijke steekpartij vorige maand in Almere Stad heeft zich bij de politie gemeld na een oproep in het tv-programma Opsporing Verzocht vorig week. Bij het steekincident in de Stedenwijk kwam de 26-jarige Fanuel Berika om het leven. Dat gebeurde tijdens een ruzie op het parkeerterrein bij Club Paragon, nadat hij daar een besloten familiefeest had bezocht.

De politie weet dat er meerdere filmpjes zijn opgenomen van de ruzie en zou die beelden graag ontvangen. In de uitzending van dinsdagavond werd getuigen opnieuw verzocht zich te melden. Daarbij werd benadrukt dat mensen die illegaal in Nederland verblijven wettelijke bescherming hebben, als ze zich melden. Hun gegevens worden niet gedeeld met de vreemdelingenpolitie.

De politie heeft drie Almeerders aangehouden die betrokken zouden zijn bij de dodelijke steekpartij. Een van hen zit op dit moment nog vast.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel