Aanhoudingen voor overvallen op maaltijd- en pakketbezorgers

ALMERE • Wo 9 september 2020 | 16:28 • Woensdag 9 september 2020 | 16:28

Twee Almeerders, beiden 22 jaar oud, zijn aangehouden in het onderzoek naar een overval op een pakketbezorger op 18 april dit jaar op de Hoogeveenstraat in de Almeerse Stedenwijk. De mannen konden aan de hand van camerabeelden opgespoord worden, agenten herkenden de twee.

Een van de verdachten zat al vast voor een ander feit, hij is in de gevangenis aangehouden voor de overval op de pakketbezorger. De andere man werd vorige week al opgepakt, hij zit in voorarrest.

Maaltijdbezorgers
Verder heeft de politie dinsdag een 17-jarige jongen uit Almere aangehouden in het onderzoek naar een reeks berovingen van maaltijdbezorgers.

De jongen wordt verdacht van betrokkenheid bij berovingen in Waterwijk, op de Waalstraat op 13 februari en op de Leijhof op 7 maart dit jaar. Er wordt nog onderzocht of hij ook betrokken was bij berovingen in januari dit jaar op de Zuylesteinstraat en de Eelerbergstraat in de Landgoederenbuurt in Almere Buiten op 1 februari.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel