Aanmeldingen alternatief Pieperfestival lopen storm

EMMELOORD • Do 10 september 2020 | 19:41 • Donderdag 10 september 2020 | 19:41

Het loopt storm met de aanmeldingen voor het alternatieve Pieperfestival zaterdag in Emmeloord. Dat meldt de organisatie. Het corona-proof festival krijgt de naam Polder Experience.

Op het evenemententerrein aan de Kamperweg zijn allerlei activiteiten gepland. Zo is op de 'Polder Playground' voor de kleine kinderen een draaimolen, zweefmolen en springkussen. Voor de oudere kinderen onder meer een stormbaan van 120 meter lang, en er is gratis friet te krijgen.

Vanwege de coronamaatregelen moeten mensen zich online aanmelden voor het evenement. In totaal zijn er vijf tijdvakken en in elk vak mogen maximaal 250 bezoekers langskomen. De meeste tijdvakken zijn nagenoeg vol. Alleen het tijdvak van 10.00 uur tot 11.00 uur is nog maar voor de helft gevuld.

Linda Takken van StEP, de organisatie achter het festival, is blij met de grote hoeveelheid aanmeldingen. ''We hadden goede hoop dat mensen zin hadden om wat te ondernemen. Zeker ook met de kinderen. Dit is heel fijn om te zien.''

Update vrijdagochtend: De inschrijving is gesloten omdat alle tijdsvakken vol zitten.

Gratis frietjes
Normaliter staan er tijdens het Pieperfestival door het centrum van Emmeloord patatkramen verspreid. Dit jaar kunnen mensen vanuit hun auto naar de 'Family PotaTOgo. Die staan in het Emmelerbos en aan de Fabrieksweg.

Ook op De Deel is er een activiteit vanuit de auto. Op zaterdagavond en zondag wordt daar een Theater Drive-In georganiseerd. Mensen kunnen dan per huishouden vanuit hun auto naar een show kijken. De tickets daarvoor zijn nu voor de helft verkocht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel