Vissers vinden dode man in Lage Vaart bij Oostvaardersplassen

LELYSTAD • Ma 14 september 2020 | 14:45 • Maandag 14 september 2020 | 14:45

Vissers hebben zaterdagochtend het lichaam van een man gevonden in de Lage Vaart bij de Oostvaardersplassen. Zijn identiteit is nog niet bekend.

Ook de doodsoorzaak van de man is niet bekend. Volgens de politie heeft hij zo'n drie dagen in het water gelegen. De recherche probeert uit te zoeken wat er gebeurd is en roept getuigen op zich te melden. Wie iets opvallends gezien heeft in de omgeving van restaurant Hajé, locatie De Aalscholver, kan zich melden via 0900-8844. Melden is ook anoniem mogelijk.

Volgens de politie gaat het om een blanke man. Hij heeft een normaal tot fors postuur en is 25 tot 35 jaar oud. Zijn haar is kort en stekelig. De zijkanten zijn opgeschoren. Ook had hij een licht baardje en een snor. Hij droeg een hoody waar de stad New York op staat. Verder droeg hij een zwarte sportbroek en blauw-witte Adidas schoenen.

Mensen die meer informatie of tips hebben, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan telefonisch of via een speciaal tip-formulier.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel