Gooiseweg urenlang dicht door ernstig ongeluk

ZEEWOLDE • Vr 18 september 2020 | 18:40 • Vrijdag 18 september 2020 | 18:40

De Gooiseweg is weer volledig open nadat hij vrijdagavond urenlang dicht is geweest vanwege een ernstig ongeluk. Vijf auto's en een vrachtwagen botsten vrijdagmiddag rond 17.45 uur op elkaar op de N305 tussen Zeewolde en Almere. Na middernacht ging de weg pas weer open. Vooral de bergingswerkzaamheden van de vrachtauto hebben veel tijd gekost.

Voor zover bekend zijn er meerdere gewonden gevallen. Een traumahelikopter en drie ambulances kwamen ter plaatse voor medische bijstand.

De politie gaat uit van mogelijk zeven gewonden. Een van de slachtoffers is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De andere gewonden lijken er met minder ernstige klachten vanaf te zijn gekomen.

Het gaat om het stuk weg tussen afslag Gooimeerdijk en de Adelaarsweg. Verkeer tussen Almere en Zeewolde moest omrijden via de Gooimeerdijk/Slingerweg N704 en de Nijkerkerweg.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel