Zonnig weer lokt bezoekers naar Groene Velden Dagen

LELYSTAD • Zo 20 september 2020 | 18:05 • Zondag 20 september 2020 | 18:05

Mede dankzij het zonnige weer zijn veel bezoekers afgekomen op de Groene Velden Dagen in Lelystad. Honderden belangstellenden kwamen dit weekend naar het gelijknamige agrarische bedrijventerrein.

Tien groene bedrijven gooiden de deuren weer open voor publiek. Dat waren onder meer een wijngaard, een hazelnotenkwekerij, een tuinhuis, een atelier en een bedrijf voor acupunctuur en vega-koken.

Achttien jaar geleden is het idee ontstaan. "Toen zijn de meeste bedrijven hier gestart en zijn we bij elkaar gekomen", legt mede-initiatiefnemer Lidwien Vos de Wael uit. "Dit is zo'n mooie plek, zo uniek ook voor Lelystad, toen zijn we open dagen gaan organiseren, twee keer per jaar."

Door het coronavirus ging de mei-editie niet door. Nu konden de Groene Velden Dagen wel plaatsvinden. Vos de Wael: "Het was nog wel even spannend vanwege de laatste ontwikkelingen. We hebben echt gekeken hoe we het kunnen organiseren zodat het veilig is. En dat is gelukt."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel