Nieuw luxe resort bij Veluwemeer Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN • Do 24 september 2020 | 11:49 • Donderdag 24 september 2020 | 11:49

In 2023 moet het eerste deel van een nieuw vakantiepark bij Walibi Holland klaar zijn. De bouwer is Dormio Resort. Het bedrijf zegt in Biddinghuizen luxe bungalows te willen bouwen.

De 300 huisjes worden in de stijl van de oude Zuiderzeestadjes gebouwd. De groepsaccommodaties krijgen het karakter van polderboerderijen. Het gaat om kleine huisjes voor twee personen. En groepen kunnen in een accommodatie voor maximaal twintig man.

Directeur Don van Schaik van Dormio is niet bang dat er straks in de buurt van Biddinghuizen te veel bungalows staan. Volgens hem zijn de vakantiegangers in Nederland steeds meer op zoek naar een luxe verblijf.

Als er op het naastgelegen evenemententerrein een festival zoals Lowlands wordt gehouden, verhuurt Van Schaik zijn onderkomens niet aan 'gewone toeristen'.

Door contacten met festivalorganisator Mojo kan hij zijn resort verhuren aan Lowlands-gangers die op zoek zijn naar meer luxe. "Er zijn steeds meer festivalgangers die meer willen dan een tentje", aldus Van Schaik.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel