Horecapaviljoen De Deel bereikt hoogste punt

EMMELOORD • Do 8 oktober 2020 | 22:42 • Donderdag 8 oktober 2020 | 22:42

Het hoogste punt van het horecapaviljoen op De Deel in Emmeloord is bereikt. Dat werd donderdagmiddag gevierd met een hapje en een drankje door de bouwer en de toekomstige uitbater, Angela Verbaarschot. Verbaarschot opent in het voorjaar een grandcafé en restaurant in het paviljoen. Het grandcafé gaat 'Grandcafé Emmeloord' heten, het restaurant is een vestiging van de keten 'De Lachende Koe'.

De bouw van het horecapaviljoen begon eerder dit jaar. Niet lang daarna haakten de geplande uitbaters af, kwam de bouw stil te liggen en werd bouwmateriaal later geleverd. Zo kwamen de houten spanten later binnen. Die spanten zijn vervolgens in september geplaatst, waardoor er nu verder wordt gebouwd aan het paviljoen. Toen diende ook een nieuwe uitbater zich aan: Angela Verbaarschot.

Het horecapand krijgt de komende tijd een houten 'schil' en er komt glas tussen de spanten. Als het pand medio december klaar is, kan Verbaarschot met de inrichting beginnen. Met beide zaken denkt Verbaarschot een aanvulling te zijn op de andere horecagelegenheden in Emmeloord.

Door de komst van Grandcafé Emmeloord en restaurant De Lachende Koe komt een wens van de gemeente uit. Zij wil dat De Deel hét horecaplein van Emmeloord wordt. Het paviljoen opent in maart, is de bedoeling. Elders op De Deel, naast 't Voorhuys, komt nog een brasserie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel