Propvolle coupés door defecte trein bij Almere Buiten

ALMERE • Wo 14 oktober 2020 | 20:20 • Woensdag 14 oktober 2020 | 20:20

Treinreizigers van en naar Almere zaten woensdagmiddag als sardientjes in een blik in de coupés. Op diverse sociale media verschenen foto's van mensen die schouder aan schouder in de trein stonden. Dat kwam volgens de NS omdat er minder treinen reden nadat halverwege de middag een trein defect raakte bij station Almere Buiten.

Volgens een woordvoerder van de NS kwam de melding van het defect binnen terwijl de trein aan het perron stond. Reizigers konden de trein daardoor gemakkelijk verlaten. Het defect aan de trein bleek te complex te zijn om snel te verhelpen. Daardoor bleef de trein aan het perron staan totdat specialisten aan boord aan de slag konden om het euvel te verhelpen.

Reizigers tussen Amsterdam-Almere en Hilversum-Almere hadden door het defect de beschikking over minder treinen. Daardoor werd het in de overige treinen drukker dan anders. Het euvel aan de trein zou volgens de NS voor middernacht opgelost moeten zijn.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel