Politie: steekincidenten staan vermoedelijk los van elkaar

ALMERE • Vr 23 oktober 2020 | 11:14 • Vrijdag 23 oktober 2020 | 11:14

Twee recente steekincidenten in Almere, waarbij de slachtoffers gewond het politiebureau en het ziekenhuis binnenliepen hebben vermoedelijk niks met elkaar te maken. Dat zegt de politie, op basis van de eerste verklaringen van de slachtoffers. De zaken hebben gemeen dat een slachtoffer ergens gewond binnenliep, maar verder lijkt het volgens de politie om twee losse incidenten te gaan.

Een woordvoerder benadrukt wel dat de verklaringen van de slachtoffers nog nader worden onderzocht.

Het eerste steekincident was woensdagavond. Rond 19:40 uur kwam een 48-jarige Almeerder met een steekwond het politiebureau aan de Baljuwstraat binnenlopen.

Donderdagavond rond 20.00 uur liep een 21-jarige Almeerder met een steekwond het Flevoziekenhuis binnen. Volgens de politie heeft de man verteld dat hij rond 18.00 uur op de Lou Costellostraat in de Filmwijk met geweld is bestolen. Een half uur later was er donderdagavond in de Filmwijk nog een tweede melding van een geweldsincident. Omdat dit pas later was en op een kruising van twee andere straten, weet de politie niet of het om hetzelfde incident gaat. Dit wordt nog onderzocht.

Er is in beide zaken nog niemand aangehouden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel