A6 bij Almere richting Amsterdam dicht in verband met werkzaamheden

ALMERE • Do 29 oktober 2020 | 19:54 • Donderdag 29 oktober 2020 | 19:54

De hoofdrijbaan van de snelweg A6 tussen Almere Oostvaarders (afslag 8) en Almere Poort (afslag 3) is dit weekeinde afgesloten omdat Rijkswaterstaat daar aan het werk gaat. Verkeer in de richting van Amsterdam wordt omgeleid.

Rijkswaterstaat meldt dat de werkzaamheden vrijdagavond 20:00 uur beginnen en maandagochtend om 05:00 uur klaar zijn. Al die tijd zal de hoofdrijbaan zijn afgesloten. Automobilisten richting Amsterdam moeten omrijden via de A27 en A1. De extra rijtijd wordt geschat op 30 minuten.

Parallelbaan ook dicht
Rijkswaterstaat gaat ook aan de slag met de parallelbaan in de richting van Amsterdam. De weg tussen Almere Buiten (afslag 6) en Almere Stad (afslag 5) gaat ook dicht. De tijdstippen voor de afsluiting zijn gelijk met die van de hoofdrijbaan. Automobilisten die in Almere moeten zijn worden omgeleid via de Buitenring en Hogering. De verwachte hinder bedraagt hier zo'n 10 minuten.

Voor de afslag Almere Buiten wordt de maximum snelheid dit weekeinde teruggebracht naar 70 kilometer per uur. Verkeer richting Lelystad heeft geen hinder van de werkzaamheden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel