Ton Mul van De Triangel uitgeroepen tot Conciërge van het Jaar

LELYSTAD • Vr 6 november 2020 | 14:32 • Vrijdag 6 november 2020 | 14:32

Ton Mul van basisschool De Triangel in Lelystad is uitgeroepen tot Conciërge van het Jaar in Lelystad. Vrijdagochtend werd hij op zijn school verrast met een trofee, bos bloemen en cheque.

De jury was vooral onder de indruk van al het werk dat 'meester Ton' heeft verzet nadat De Triangel afgelopen maart volledig afbrandde. "Om de school zo snel mogelijk toegankelijk te maken voor leerkrachten en leerlingen voor de gedeeltelijke heropening van de scholen in mei, was Ton dagelijks in de weer", aldus de jury. Ook in de zomervakantie werkte de conciërge keihard door. "Om er maar voor te zorgen dat er zoveel mogelijk klaar zou zijn voor het nieuwe schooljaar. Hieruit blijkt een wel zeer grote betrokkenheid met zijn school de Triangel."

Conciërge Mul reageerde bij de prijsuitreiking bescheiden en benadrukte dat hij het niet alleen had gedaan. De bokaal krijgt volgens hem een mooi plekje in de school.

De verkiezing is een initiatief van D66 Lelystad. Het is de eerste keer dat hij in Lelystad wordt gehouden. In Almere wordt het al zeven jaar georganiseerd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel