Politie valt woning binnen vanwege handel in drugs

ZEEWOLDE • Ma 16 november 2020 | 17:46 • Maandag 16 november 2020 | 17:46

De politie heeft bij een inval in een woning in Zeewolde twee mannen aangehouden voor de handel in drugs. Ook zijn vijf verdachten opgepakt voor het kopen van die drugs. De aanhoudingen zijn afgelopen vrijdag verricht, zo heeft de politie maandag bekendgemaakt.

De politie kreeg een tip dat er vanuit een woning aan de Groene Kamer in drugs zou worden gehandeld en startte daarop een onderzoek. Vrijdagavond werd de inval gedaan, nadat eerder op de avond vijf mensen werden aangehouden die in de woning verdovende middelen zouden hebben gekocht.

De politie heeft de woning doorzocht en daarbij harddrugs en softdrugs gevonden. Ook zijn geld en wapens in beslag genomen.

De rechter-commissaris heeft maandag bepaald dat een van de twee verdachten van drugshandel nog twee weken mag worden vastgehouden, de ander werd afgelopen zaterdag vrijgelaten. De vijf mensen die drugs zouden hebben gekocht, mochten vrijdagavond al naar huis.

De politie heeft de gemeente geïnformeerd over de drugshandel vanuit de woning en de aanhoudingen. Het is nog niet bekend of de gemeente maatregelen neemt, zoals het sluiten van de woning.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel