Hogeschool baalt van studenten die coronaregels negeren

DRONTEN • Di 17 november 2020 | 17:04 • Dinsdag 17 november 2020 | 17:04

De Aeres Hogeschool Dronten baalt van studenten die de coronaregels aan hun laars lappen. In de nacht van maandag op dinsdag deelde de politie veertien boetes uit aan studenten die zich niet aan de regels hielden. De agenten kwamen af op een melding van geluidsoverlast. Volgens de politie is het de afgelopen maanden vaker raak geweest op de campus.

Hoewel de studentenwoningen los staan van de school, voelt het bestuur van de Aeres Hogeschool zich wel verantwoordelijk. De school heeft een oproep gedaan aan de jongeren om ook thuis je verantwoordelijkheid te nemen en niet alleen op school.

Daarnaast zet de hogeschool zogenoemde campus-coaches in. Dat zijn medewerkers van de school die geregeld langs de studentenwoningen gaan. Op die manier is er op een laagdrempelige manier contact tussen de school en de studenten, en kunnen ze praten over problemen die ze ondervinden door de coronamaatregelen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel