Geen treinen dit weekend rondom Almere

ALMERE • Vr 20 november 2020 | 8:03 • Vrijdag 20 november 2020 | 8:03

Dit weekend rijden er geen treinen tussen Lelystad en Weesp. Dat is vanwege werkzaamheden rondom station Almere Centrum. Van zaterdag 01.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur worden er stop- en snelbussen ingezet. Reizigers moeten volgens de NS rekening houden met een extra reistijd van 45 minuten.

Het hele weekend werken er verschillende aannemers in het station en aan de sporen. Station Almere Centrum krijgt namelijk de komende tijd een opknapbeurt. "Het huidige station is toe aan een grondige vernieuwing en moet over ruim een jaar een prettige plek zijn om te komen en te verblijven. Daarom wordt de stationshal breder en overzichtelijker en komen er nieuwe winkels", zo meldde de NS in oktober.

Reizigers tussen Schiphol Airport en Zwolle kunnen omreizen via Amersfoort Centraal. Op het traject Amsterdam Centraal en Zwolle kunnen reizigers omreizen via Amersfoort Centraal.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel