Sponsors gezocht voor verwenactie Hanzeborg

LELYSTAD • Do 19 november 2020 | 20:55 • Donderdag 19 november 2020 | 20:55

Verpleeghuis Hanzeborg in Lelystad zoekt sponsoren voor een verwenactie in aanloop naar de kerst. De bedoeling is dat iedere bewoner een mand krijgt, met daarin per persoon voor twee weken lang iedere dag een attentie.

Hanzeborg telt 133 bewoners. Als alle bewoners 14 dagen lang een attentie krijgen, dan gaat het om 1862 cadeautjes in totaal.

"Naast lieve brieven en kaartjes, geschreven door onze vrijwilligers en eigen gekochte cadeautjes, zijn we op zoek naar sponsors. We realiseren ons dat ondernemers en organisaties geraakt kunnen zijn door de economische gevolgen rondom het coronavirus en we kunnen ons voorstellen dat zij hier niet aan mee kunnen werken," aldus welzijnsmakelaar Cobie Uilenreef van Hanzeborg. "Mocht u wel mogelijkheden zien dan voelen wij ons vrij om de vraag te stellen of u misschien hier iets in kan en wil betekenen? Alle cadeautjes zijn welkom."

"Door de tweede coronagolf zijn de bewoners van de Hanzeborg beperkt geraakt in hun mogelijkheden. Ook activiteiten die zij zo kunnen waarderen, zoals het vieren van het Sinterklaasfeest, zullen dit jaar geen doorgang kunnen vinden. Dit bracht ons op het idee van het organiseren van een attentie-mand," legt Uilenreef uit.

Mocht je mee willen doen aan deze actie, dan kun je mailen naar Hanzeborg.


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel