Man wil dure telefoon kopen, rent weg zonder te betalen

ALMERE • Vr 20 november 2020 | 15:14 • Vrijdag 20 november 2020 | 15:14

Een 22-jarige man uit Almere is donderdagavond van zijn telefoon beroofd. Hij had via internet afgesproken met iemand die het toestel wilde kopen. Toen de 'koper' de telefoon aanpakte om hem te bekijken, ging deze er snel vandoor.

De ontmoeting voor de verkoop was rond 21.00 uur aan de Frans Duwaerstraat in de Almeerse Verzetswijk. De twee hadden een prijs van 800 euro afgesproken.

In eerste instantie leek er niks aan de hand. De koper was beleefd en leek ook echt van plan om te betalen. Hij vroeg de 22-jarige zelfs om zijn rekeningnummer. Toen het slachtoffer op zijn bankpasje keek voor dat nummer, zette de andere man het ineens op een lopen.

De verkoper heeft de man nog achtervolgd maar raakte hem uiteindelijk kwijt. De dief rende weg in de richting van bushalte Verzetswijk. Volgens de politie gaat het om een man van ongeveer 25 jaar oud. De politie hoopt dat getuigen of mensen met camerabeelden zich melden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel