Politie gaat controleren op de Larserdreef

LELYSTAD • Di 15 december 2020 | 10:01 • Dinsdag 15 december 2020 | 10:01

De politie gaat de komende tijd het verkeer op de Larserdreef in Lelystad extra controleren. Dat moet het verkeersgedrag op de weg verbeteren. De Larserdreef is de drukke invalsweg naar het centrum van Lelystad.

Volgens de politie ervaren veel automobilisten de dreef als onveilig, onder meer door de vele in- en uitritten. Het verkeersgedrag speelt daarbij een rol. Op de Larserdreef rijden veel automobilisten te hard, of ze houden een mobiele telefoon in de hand. De politie gaat hier opvallend maar ook onopvallend op controleren en deelt ook direct bekeuringen uit.

De uitrit van het Delfland op de Larserdreef krijgt extra aandacht. Daar zijn volgens de politie geregeld aanrijdingen. Er wordt bekeken of er andere maatregelen nodig zijn.

Onderzoek
Een meerderheid van de gemeenteraad wilde in juni al een onderzoek naar de verkeersveiligheid op de Larserdreef ter hoogte van de afslagen naar de Ketelmeerstraat en Torenvalkweg.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel