Huizen in Zeewolde uitbundig versierd met honderden lichtjes

ZEEWOLDE • Zo 27 december 2020 | 15:22 • Zondag 27 december 2020 | 15:22

Veel huizen in Zeewolde zijn dit jaar prachtig versierd. Nu er vanwege de coronamaatregelen weinig mag, is een wandeling maken, één van de weinige dingen die wel door kunnen gaan.

De oproep van de organisatie Puur Zeewolde om het dorp zo gezellig mogelijk te versieren met lichtjes, wordt massaal opgevolgd. Tientallen huizen zijn prachtig verlicht. Zo ook het huis van de familie Kwarten aan de Vuurvlinder. Adrie Kwarten: "We wilden een Amerikaans kerstfeest met veel lampjes en lichtjes en dat is uitgegroeid tot dit." Niet alleen het huis is versierd, ook in de tuin hangen bijna alle bomen en struiken vol met knipperende gekleurde lampjes.

Buurtbewoners vinden het prachtig. "Mooi," zegt een mevrouw die net de hond uit laat. "Super. Helemaal gaaf", zegt een andere voorbijganger. Een jongetje is sprakeloos bij het zien van de vele lichtjes. Op de website van Puur Zeewolde is te zien waar de versierde huizen staan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel