Amsterdammer opgepakt voor betrokkenheid bij schietincident Emmeloord

EMMELOORD • Ma 28 december 2020 | 14:25 • Maandag 28 december 2020 | 14:25

De politie heeft een 28-jarige Amsterdammer aangehouden voor betrokkenheid bij het schietincident van vorige week dinsdag in de Bunschotenlaan in Emmeloord. Het onderzoek naar het schieten gaat nog verder. De politie meldt dat de man afgelopen zaterdagavond is aangehouden.

Dinsdagmiddag liep een 31-jarige man uit Woudrichem met een schotwond het ziekenhuis aan de Urkerweg in Emmeloord binnen. Volgens de politie was er rond 15:30 uur op hem geschoten aan de Bunschotenlaan.

De politie deed dezelfde middag nog uitgebreid sporenonderzoek bij een grijze Audi die bij het ziekenhuis geparkeerd stond. Het is nog altijd onduidelijk wat de auto met de zaak te maken heeft.

Baronielaan
Aanvankelijk werd gemeld dat zich aan de Baronielaan in Emmeloord een incident had voorgedaan. Via Burgernet werden omwonenden gevraagd of zij iets verdachts hadden gezien. In de Baronielaan waren ook agenten met kogelwerende vesten gezien. Inmiddels is het duidelijk dat aanvankelijk een verkeerde straatnaam is genoemd. Volgens de politie speelt de Baronielaan geen rol meer in het onderzoek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel