Omwonenden bevraagd over veiligheid Karel Doormanweg

NOORDOOSTPOLDER • Wo 30 december 2020 | 22:08 • Woensdag 30 december 2020 | 22:08

Omwonenden van de Karel Doormanweg in Noordoostpolder hebben een enquête opgesteld over de verkeersveiligheid op deze buitenweg. De enquête is geplaatst in een Facebookgroep voor inwoners van Tollebeek en omgeving.

In de enquête wordt gevraagd hoe vaak mensen gebruik maken van de Karel Doormanweg en met welk vervoersmiddel ze dit doen. Bevraagden mogen ook aangeven of ze denken dat drempels of chicanes de verkeersveiligheid ten goede komen. Ook mogen ze hun mening geven over de hoeveelheid sluipverkeer, het onderhoud van bermen en de snelheid waarmee doorgaans op de weg wordt gereden.

De opstellers willen de verzamelde informatie gebruiken in een vervolggesprek met de gemeente. Omwonenden waren al met Noordoostpolder in gesprek over het verbeteren van de verkeersveiligheid.

Het 10-Dorpenoverleg trok eerder deze maand aan de bel over de veiligheid op buitenwegen in Noordoostpolder. De Karel Doormanweg was toen een van de wegen die als voorbeeld van gevaarlijke wegen werd genoemd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel