Nieuwe jaar met grote lichtshow verwelkomd

ALMERE • Do 31 december 2020 | 23:52 • Donderdag 31 december 2020 | 23:52

Het coronacollectief Allyblijftbinnen heeft donderdagavond een coronaproof oudejaarsfeest afgetrapt. Vanaf de WTC toren was een grote lichtshow te zien, die via een livestream vanuit de naastgelegen Club Cell was te volgen. Ook op het dak van de club aan de Schrijversstraat waren grote lichtspots geplaatst.

De live-beelden werden afgewisseld met optredens van artiesten, die eerder zijn opgenomen. Het online feest duurde tot 01.00 uur en was op de televisie te zien via KPN en Ziggo. Ook was er op de website van de organisatie een livestream te volgen.

Met Koningsnacht had Allyblijftbinnen een soortgelijk feest opgezet. Het oudjaarsfeest wordt nog groter, vertelde Stefano Hennevelt van de organisatie eerder deze week. Hij beloofde dat het met oud en nieuw "ietsje meer en ietsje beter" zou worden, zodat de lichtshow zelfs in Lelystad en Amsterdam te zien zou zijn.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel